Connect with us

HANDBAL

HC Valeria Motogna, debut victorios cu ambele grupe în Campionatul Naţional

Atât echipa junioarelor II, cât şi echipa junioarelor III au reuşit să obţină victorii la debutul în noul sezon competiţional


La finele săptămânii trecute s-a dat startul în noul sezon la handbal juvenil. Judeţul Sălaj este reprezentat de către trei echipe în acest sezon, la fel cum a fost cazul şi în 2021 – 2022. Este vorba despre CSS Zalău (junioare I, junioare II şi junioare III), HC Valeria Motogna Zalău (junioare II şi junioare III) şi HCS Dinamyc Zalău (juniori I şi juniori II).

Singura echipă care a stat în prima etapă a fost echipa de junioare I de la CSS Zalău. Celelalte au debutat, iar echipele de la Handbal Club VM Zalău au avut parte de două victorii. Elevele Valeriei Motogna şi a Anei Şomoi s-au deplasat la Satu Mare, pentru duelurile cu CSM Satu Mare, atât la junioare III, cât şi la junioare II.

La junioare III, zălăuancele au avut o revenire de senzaţie. După ce au fost conduse la pauză, scor 10 – 8, HCVM Zalău a revenit în partea secundă şi a câştigat partida cu 22 – 20.

În ceea ce priveşte meciul junioarelor II, sălăjencele au controlat partida şi în cele din urmă a reuşit să se impună cu 29 – 23 (14 – 12 la pauză). Astfel, Handbal Club Valeria Motogna debutează cu dreptul în noul sezon, reuşind victorii la ambele grupe.

Debut nefast pentru CSS Zalău şi HCS Dinamyc Zalău

Dacă junioarele I de la CSS Zalău au avut liber, junioarele II au avut parte de o deplasare infernală, la Gloria Bistriţa. Elevele Andradei Goie Pop au întâlnit un adversar dificil, iar Gloria a reuşit să se impună cu 52 – 25. Şi junioarele III de la CSS au evoluat în deplasare, la LPS Satu Mare. Din păcate, nici elevele Liviei Sabou nu au avut o zi prea bună şi au cedat confruntarea, scro 40 – 16.

Juniorii I de la HCS Dinamyc Zalău au evoluat pe teren propriu, însă au cedat confruntarea cu LPS Cluj, scor 22 – 38. Nici juniorii II nu au avut parte de un debut fericit, iar Dinamyc a cedat scor 57 – 16, pe terenul Academiei Minaur Baia Mare.

Sursa foto: Handbal Club VM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL