Connect with us

FOTBAL

Trei din trei pentru juniorii republicani A antrenaţi de “Duţu” Pop

În Campionatul Naţional U19, gruparea zălăuană are trei victorii consecutive. În ultima rundă, SCM Zalău a câştigat cu 3 – 2 la LPS Satu Mare, după ce a fost condusă cu 2 – 1. Juniorii B au pierdut cu 3 – 0 şi au rămas cu 6 puncte acumulate


În Seria a IX-a a Campionatului Naţional U19, juniorii A de la SCM Zalău au un parcurs perfect. După victoriile cu LPS Bistriţa şi Unirea Dej, elevii lui Alexandru “Duţu” Pop au câştigat şi sâmbătă, în deplasarea de la LPS Satu Mare.

SCM Zalău s-a impus cu 3 – 2, la capătul unui joc disputat cu răsturnări de scor. Zălăuanii au marcat primii prin Rareş Chiş-Dura, care a fost pe fază la o respingere a portarului advers şi a marcat din vole. LPS Satu Mare a reuşit egalarea până la pauză, iar în debutul părţii secunde a preluat conducerea.

SCM Zalău a avut puterea să revină şi e egalat prin Sergiu Elecheş, după un penalty obţinut de Rareş Chiş-Dura. Finalul de meci a aparţinut SCM-ului. Zălăuanii au dat lovitura la Satu Mare printr-o acţiune a lui Rareş Chiş-Dura, care a marcat golul de 2 – 3.

“Nu suntem noi cea mai bună echipă din serie, dar am format un grup bun”

“Nu suntem noi cea mai bună echipă din serie, dar am format un grup bun şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie. Intenţia mea este să ne calificăm în play-off şi cred că putem acest lucru. Sper ca jucătorii să fie serioşi în continuare, să ne pregătim bine şi să continuăm parcursul bun”, ne-a declarat Alexandru Pop. “Duţu” este antrenorul juniorilor A, dar şi coordonatorul centrului de copii şi juniori de la SCM Zalău.

După trei etape, SCM Zalău se află pe locul 2 cu 9 puncte. Tot 9 puncte a acumulat şi Minaur Baia Mare. Însă, băimărenii au un golaveraj mai bun şi se află pe prima poziţie. Juniorii B au pierdut cu 3 – 0 la LPS Satu Mare şi sunt pe locul 3 în Seria a IX-a a Campionatului Naţional U17.

În etapa intermediară de miercuri, SCM Zalău va sta, iar sâmbătă va juca acasă cu ACS Gloria Tăuţii Măgherăuş.

Jun. A: LPS Satu Mare – SCM Zalău 2 – 3

Au marcat: Rareş Dura-Chiş (2) şi Sergiu Elecheş

Jun. B: LPS Satu Mare – SCM Zalău 3 – 0

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL