Connect with us

DIVIZIA A1

Turneu de volei la Zalău. Este ultima repetiţie înainte de startul sezonului. PROGRAMUL turneului

SCM Zalău susţine ultimele meciuri amicale în cadrul unui turneu pe care îl organizează pe teren propriu. La  competiţie vor mai participa Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi Ştiinţa Bucureşti 


După Cupa Arcada de la Galaţi şi Memorialul “Radu Zamfirescu” de la Craiova, SCM Zalău participă la un nou turneu. De data aceasta în calitate de echipă organizatoare a competiţiei amicale care are loc de joi şi până sâmbătă, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

La turneu au mai fost invitate Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi Ştiinţa Bucureşti, trei formaţii în faţa cărora, SCM Zalău porneşte drept favorită.

Pentru elevii lui Dragan Kobiljski sunt ultimele jocuri de verificare înainte de startul sezonului, astfel că în aceste meciuri, zălăuanii au ocazia să mai pună la punct anumite lucruri.

“Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, fiindcă am mai spus-o, au venit mulţi jucători noi la echipă. Am încredere că până la startul campionatului vom arăta aşa cum ne dorim. Avem o echipă echilibrată şi cred că vom face un sezon bun”, spune managerul Adrian Feher.

Turneul de la Zalău este un bun prilej pentru iubitorii voleiului de a vedea echipa favorită din nou la lucru, după o pauză de aproape 5 ani. Publicul este aşteptat în număr mare la sală, intrarea fiind liberă la toate meciurile.

Programul turneului de la Zalău:

Joi, ora 16.30: Explorări Baia Mare – Unirea Dej

Ora 18.30: SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti

Vineri, ora 16.30: Ştiinţa Bucureşti – Unirea Dej

Ora 18.30: SCM Zalău – Explorări Baia Mare

Sâmbătă, ora 13.00: Explorări B.M. – Ştiinţa Buc.

Ora 15.00: SCM Zalău – Unirea Dej

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1