Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher, după turneul de la Craiova: “Echipa are un potenţial mare pentru noul sezon”

Managerul secţiei de volei este încrezător că SCM Zalău îşi va îndeplini fără probleme obiectivul în noul sezon, acela de a accede în play-off


Cu Dragan Kobiljski pe bancă, gruparea de sub Meseş a făcut un turneu bun în Bănie, reuşind să obţină 4 puncte din cele trei jocuri cu SCMU Craiova, Steaua şi Universitatea Cluj. Zălăuanii au avut o evoluţie mult mai bun faţă de primul turneu de la Galaţi, ceea ce îi dă speranţe şi lui Adrian Feher.

Managerul secţiei de volei de la SCM Zalău consideră că echipa are un potenţial mare pentru noul sezon şi că este capabilă să-şi îndeplinească obiectivul fără probleme.

“Echipa a făcut un joc mai bun. Am câştigat două seturi cu Steaua, dar nu ne bucurăm noi că am câştigat două seturi cu Steaua. Zalăul nu este echipă care să se bucure la înfrângeri. Pe mine mă bucură dorinţa băieţilor, angajamentul de care dau dovadă, iar acest lucru îmi dă speranţă că echipa are un potenţial mare pentru noul sezon şi cred că ne vom îndeplini fără probleme obiectivul de a accede în play-off. Avem un antrenor valoros, care vine de la Naţionala Serbiei şi nu are cum să nu fie un antrenor adaptat la voleiul şi sportul modern care se joacă acum. Un antrenor trebuie să fie la nivelul acelui sport. Degeaba am avea un antrenor care pricepe voleiul din anii 2000, fiindcă nu ne-ar ajuta cu nimic”, spune managerul Adrian Feher.

La finele acestei săptămâni, SCM Zalău urmează să organizeze un turneu în Sala Sporturilor din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1