Connect with us

Social

O bătrânică s-a rătăcit într-o pădure de pe raza comunei Ileanda

Echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri, pădurari de la Ocolul Silvic Ileanda şi mai mulţi localnici au cercetat pădurile dintre localitățile Bizușa și Perii Vadului. Din fericire, femeia a fost găsit teafără şi nevătămată

Marți după-amiază, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel în care a fost anunțat faptul că o persoană vârstnică (de sex feminin) s-a rătăcit într-o pădure pe pe raza comunei Ileanda.

Apelantul a dat şi câteva amănunte despre zona în care s-a rătăcit bătrânica, este vorba de o pădure situată între localitățile Bizușa și Perii Vadului.

Mai multe echipaje de căutare de la Garda de Intervenţie Ileanda și Detașamentul de pompieri Zalău, împreuna cu echipaje ale poliției, personal de la Ocolul Silvic Ileanda şi mai mulți localnici au început imediat căutarile.

Din fericire, persoana a fost găsită într-un timp foarte scurt timp cu ajutorul unui vehicul de teren (UTV) al ISU Sălaj.

Imediat, echipajul SMURD a asistat-o medical pe femeie la fața locului. Victima era teafără şi nevătămată, astfel că nu a fost nevoie de transportul la spital.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social