Connect with us

Social

A furat o sacoșă dintr-un magazin din Cehu Silvaniei. O femeie din Maramureș cercetată pentru furt

Atenţie unde vă lăsaţi bagajele la intrarea într-un magazin. O femeie din localitatea Motiș a rămas fără sacoșă într-un magazin din Cehu Silvaniei. Din fericire, polițiștii au reușit să o recupereze. Hoața era o femeie de 34 de ani, din județul Maramureș


Sâmbătă, 17 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au identificat o femeie bănuită că ar fi furat o sacoșă cu bunuri dintr-un magazin alimentar.

În fapt, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, o femeie, de 28 de ani, din localitatea Motiș, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin, din Cehu Silvaniei, persoane necunoscute i-au furat o sacoșă pe care a lăsat-o la locul de bagaje de la intrarea în magazinul respectiv, cauzându-i un prejudiciu de 300 de lei.

În urma investigațiilor întreprinse de polițiști, sâmbătă, 17 septembrie, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de o femeie, de 34 de ani, din județul Maramureș.

Bunurile au fost recuperate și predate persoanei prejudiciate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de art.228 alin.1 din Codul penal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social