Connect with us

TENIS

Zălăuanul Antonio Taloş, vicecampion naţional la tenis de masă

Sportivul de la CSM Zalău a făcut pereche cu Mihai Iordan de la CSA Steaua, cuplu format de cei doi reuşind să ajungă până în finala Campionatului Naţional ce a avut loc în perioada 9 – 11 septembrie la Câmpulung


Antonio Taloş este marea speranţă a tenisului de masă din Zalău. Puştiul pregătit de Victor Puie s-a remarcat în ultima perioadă la competiţiile la care a participat pe plan naţional, totul culminând cu o clasare pe podium la Paleta de Argint, una dintre cele mai prestigioase competiţii din ţară la nivel de copii 9 – 10 ani.

La finele săptămânii trecute, puştiul s-a aflat la startul Campionatului Naţional individual, ce a avut loc la Câmpulung, sub egida Federaţiei Române de Tenis de Masă.

A fost singurul reprezentant al judeţului Sălaj la această competiţie, sportivul deplasându-se cu gândul la o clasare pe podium.A făcut un turneu bun la individual şi a fost la un pas de a se califica între primii opt sportivi din ţară. N-a fost să fie.

În schimb, Antonio Taloş a făcut pereche cu Mihai Iordan de la CSA Steaua, alături de care a participat pe tabloul de dublu.

Cuplul format de cei doi s-a dovedit a fi de mare succes, astfel că cei doi au ajuns până în finala competiţiei.

Cei doi au fost învinşi în ultimul act de perechea Alexandru Pop (CSM Cluj-Napoca)/Teodor Moiseanu (LPS Buzău). Însă, este un rezultat care dă încredere tânărului elev al lui Victor Puie în vederea participării la următoarele turnee.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS