Connect with us

DIVIZIA A1

Voleibaliştii de la SCM Zalău participă la Memorialul “Radu Zamfirescu” de la Craiova. PROGRAMUL

Seria partidelor amicale continuă pentru formaţia zălăuană, care de joi şi până sâmbătă va fi prezentă la Craiova, la un turneu amical unde va mai disputa trei jocuri de pregătire. Adversarele zălăuanilor vor fi SCMU Craiova, Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj

În data de 1 octombrie, SCM Zalău debutează în noul sezon, cu un meci contra Rapidului, în faza I a Cupei României. Până atunci, gruparea zălăuană mai are timp la dispoziţie să se pună la punct cu pregătirea tehnico-tactică.

După Cupa Arcada, SCM Zalău va fi prezentă de joi şi până sâmbătă, la Memorialul “Radu Zamfirescu” de la Craiova. Zălăuanii sunt în faţa unui nou turneu de pregătire, unde vor disputa alte trei jocuri utile.

Adversarele zălăuanilor vor fi SCMU Craiova, Steaua Bucureşti şi “U” Cluj. În primul meci programat joi, de la ora 17.00, zălăuanii se vor duela cu gazdele de la SCMU Craiova, echipă care în sezonul trecut a obţinut medalia de bronz.

Vineri, de la ora 16.30, gruparea de sub Meseş se va reîntâlni cu Steaua Bucureşti, cu care a jucat şi la Cupa Arcada, urmând ca sâmbătă dimineaţă să joace cu Universitatea Cluj.

La Craiova vor fi primele meciuri cu antrenorul Dragan Kobiljski pe banca tehnică.

“Pe mine mă bucură faptul că suntem o echipă luată în seamă, chiar dacă în sezonul trecut am terminat pe locul 6. Am fost invitaţi la un turneu organizat la multipla campioană a României, Arcada Galaţi, iar acum mergem la Craiova, unde vom avea ocazia să jucăm cu alte două echipe puternice. Jucând cu echipe bune, doar aşa putem progresa. Sunt primele meciuri cu antrenorul pe bancă. Nu ştiu cât apucă el să cunoască băieţii în câteva zile, dar de undeva trebuie să începem”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău nu va pune accentul pe rezultate nici în acest turne, mult mai important fiind procesul de omogenizare a lotului.

“Aşteptări de la echipă vom avea din luna ianuarie. Am făcut multe transferuri şi este normal că vom suferi la omogenizare pentru că nu suntem ca şi Craiova, Steaua, Dinamo sau Arcada, care mereu păstrează un nucleu de 8 – 10 jucători. La noi în schimb au rămas 2 jucători şi au venit 12. Va fi însă ultimul sezon în care am făcut această treabă şi am mare încredere în jucătorii români, care cred că vor progresa”, spune conducătorul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Programul Memorialului “Radu Zamfirescu”:

Joi, ora 17.00: SCMU Craiova – SCM Zalău

Ora 19.00: Steaua Bucureşti – “U” Cluj

Vineri, ora 16.30: Steaua Bucureşti – SCM Zalău

Ora 18.30: SCMU Craiova – “U” Cluj

Sâmbătă, ora 11.00: SCM Zalău – “U” Cluj

Ora 13.00: SCMU Craiova – Steaua

Sursa: Sportul Ilustrat

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1