Connect with us

FOTBAL

Florin Fărcaş: Sunt mulţumit de atitudine şi angajament

FC Silvania a pierdut jocul cu CSMU Poli Iaşi, dar a avut câteva situaţii clare de gol, cele mai mari fiind bara lui Militaru sau ratarea lui Schwarzkopf, din poziţie de unu la unu cu portarul moldovenilor!  A mai fost şi o fază discutabilă, chiar pe final, când arbitrul putea dicta o lovitură de pedeapsă pentru şimleuani, dar numai scorul este cel care se contabilizează, astfel că sălăjenii au rămas în continuare cu doar 7 puncte acumulate.

 

Deşi echipa sa a pierdut fără a reuşi măcar să înscrie, antrenorul Florin Fărcaş s-a declarat mulţumit, după primul său meci oficial pe banca tehnică a grupării de sub Măgură. "Sunt mulţumit de angajamentul băieţilor. Unii m-au mulţumit şi ca joc şi ca atitudine. Chiar dacă am avut multe indisponibilităţi, cei care au intrat în teren au stat bine în joc. Şi-au dorit mult, dar din păcate au evoluat cu o oarecare reţinere, chiar dacă şi Poli a fost destul de reţinută în joc. Trebuie să mai lucrăm la organizare, determinare şi concentrare pe tot parcursul partidei", ne-a mărturisit proaspătul tehnician al Şimleului.

 

În etapa viitoare, "alb-albaştrii" vor evolua tot în deplasare, la Alba Iulia, acolo unde Florin Fărcaş speră să vină şi rezultatele. "S-a văzut şi la Iaşi că putem mai mult, astfel că mergem la Alba Iulia încrezători în şansa noastră", a conchis antrenorul. Prima reprezentaţie a Silvaniei în faţa propriilor suporteri se va produce abia peste două săptămâni, mai precis pe 20 noiembrie, când Dan Mureşan şi compania vor da piept cu UTA Arad.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL