Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, din nou la fileu

După o lună de la startul pregătirilor, formaţia zălăuană participă la primul turneu amical organizat de Arcada Galaţi. În cadrul turneului, gruparea zălăuană joacă cu campioana României, cu Steaua Bucureşti şi cu nou-promovata CSM Constanţa


Noul sezon se apropie cu paşi rapizi de start, astfel că echipele sunt în perioada în care dispută meciuri amicale. Şi SCM Zalău va disputa în această lună nouă meciuri de verificare, iar primele trei partide au loc de joi şi până sâmbătă, la Galaţi, unde gruparea de sub Meseş participă la Cupa Arcada.

La turneul organizat de campioana României, SCM Zalău întâlneşte două echipe cu pretenţii la primele locuri, Arcada Galaţi şi Steaua Bucureşti. La turneu, formaţia zălăuană mai joacă şi cu nou-promovata CSM Constanţa.

SCM Zalău va juca joi, de la ora 18.00 cu Arcada Galaţi, iar vineri, de la ora 15.30 se va duela cu nou-promovata CSM Constanţa. În ultima zi a turneului, SCM Zalău va juca sâmbătă de la ora 10.00 cu Steaua Bucureşti.

Turneul de la Galaţi se va disputa în Sala Florin Balaiş, având în vedere că în Sala Polivalentă se desfăşoară lucrări de schimbare a suprafeţei de joc.

”Este primul turneu de pregătire în care sperăm să ne prezentăm cât mai bine. Avem aşteptări şi dorinţe în sensul în care ne dorim să unim echipa, fiindcă sunt mulţi jucători noi. Am făcut multe transferuri, dar asta nu este o problemă, fiindcă avem timp să omogenizăm echipa în cele nouă meciuri amicale. Singurul minus care îl avem  este faptul că nu e prezent antrenorul Dragan Kobiljski, dar va ajunge şi el în perioada următoare. La Galaţi jucăm cu două echipe bine cotate din Divizia A1, cu loturi bune, dar şi noi am încercat să ne formăm o echipă competitivă”, spune managerul Adrian Feher.

Programul Cupei Arcada:            

Joi, ora 15.30: Steaua – CSM Constanţa

Ora 18.00: Arcada Galaţi – SCM Zalău

Vineri, ora 15.30: CSM Constanţa – SCM Zalău

Ora 18.00: Arcada Galaţi – Steaua

Sâmbătă, ora 10.00: Steaua Bucureşti – SCM Zalău

Ora 12.00: Arcada Galaţi – CSM Galaţi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1