Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău şi-a definitivat lotul şi aşteaptă cu încredere noul sezon din Divizia A1. “Avem jucători cu mare potenţial”

Formaţia zălăuană va aborda sezonul următor cu un lot format din 14 jucători, dintre care patru voleibalişti sunt străini. În noua echipă formată, managerul Adrian Feher are încredere şi este convins că în noul campionat, SCM Zalău va avea un parcurs bun

SCM Zalău se prezintă într-o nouă formulă  pentru campionatul următor din Divizia A1. Are un lot format din 14 jucători, dintre care doar patru voleibalişti sunt străini. Echipa este schimbată aproape în totalitate faţă de sezonul trecut, iar din vechiul lot au mai rămas doar Cristian Porumb şi Vlad Cuciureanu.

Şi pe banca tehnică va fi un alt antrenor, locul argentinianului Horacio Dileo fiind luat de sârbul Dragan Kobiljski, cel care este şi antrenor secund la Naţionala Serbiei.

Adrian Feher: “Cel mai tare mă bucur că avem trei zălăuani în lot. Suntem singura echipă de primă ligă din Sălaj care avem sălăjeni în lot”

În noul sezon, SCM Zalău va avea trei jucători zălăuani în lot. Este vorba de Cristian Porumb, Vlad Vasian şi Daniel Bode. În aceşti tineri, managerul Adrian Feher are mare încredere şi spune că în câţia ani vor ajunge jucători buni pentru nivelul Diviziei A1.

“Băieţii sunt motivaţi să facă un sezon bun. Avem nişte jucători cu un mare potenţial, care vor avea un cuvânt greu de spus în acest sezon. În primul rând ce mă bucură cel mai tare este că avem trei zălăuani în lotul echipei, fiindcă până la urmă, echipa este a zălăuanilor.Sunt juniori, au mult de muncă, dar aşa am pornit la drum, ca să dăm o şansă şi tinerilor din Zalău. Sunt jucători promiţători care  nu sunt aici doar de decor. Noi ne îndreptăm atenţi şi spre tinerii din Zalău, ca dovadă că suntem singura echipă de primă ligă din Sălaj care avem sălăjeni în lot. În 2 – 3 ani vor fi nişte jucători buni la nivelul Diviziei A1”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

Din punct de vedere al bugetului, gruparea de sub Meseş nu va putea concura cu echipele de top ale campionatului, însă Adrian Feher crede că echipa sa poate face multe surprize în noua ediţie a Diviziei A1.

“În orice meci ne vom vinde scump pielea. Ne dorim ca de la orice joc să obţinem rezultate pozitive, dar suntem conştienţi că şi celelalte echipe au valoare şi au făcut investiţii. Nu vreau să vorbesc nepărat de bugete pentru că eu sunt manager nu trezorier. Sunt echipe puternice, precum Steaua, Dinamo, Arcada, Craiova, dar noi sperăm să ne putem bate şi cu aceste echipe”, ne-a declarat Adrian Feher.

Lotul lui SCM Zalău pentru sezonul 2022 – 2023:

Ridicători: Silviu Grigoraş şi Filip Constantin

Falşi: Alexandru Ionescu şi Andrei Ana

Centri: Vlad Cuciureanu,  Filip Cvetićanin şi Eduard Ocunschi

Libero: Mihai Mărieş şi Cristian Porumb

Secunzi: Keith Pupart, Dušan Stojsavljević,  Oleksandr Buzduhan, Vlad Vasian şi Daniel Bode

Antrenori: Dragan Kobiljski (principal) şi Marius Lazăr (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1