Connect with us

TENIS

Cornel Florean câştigă turneul ITF Cupa Politehnica Tennis Cup

Tenismanul sălăjean a fost prezent la competiţia desfăşurată în Bucureşti, reuşind să obţină locul 1 la turneul ITF S200 la categoria de vârstă +55 de ani


Cornel Florean are un an 2022 extraordinar, în care a reuşit să câştige nu mai puţin de patru turnee. Este vorba despre Cetatea de Scaun a Sucevei, Altius Tennis Cup, Simba Invest Trophy, dar şi un turneu internaţional în Grecia. Sălăjeanul este într-o formă bună şi nu degeaba se află pe primul loc în clasamentul FRT, la categoria de vârstă +55 de ani. Mai mult, Florean se apropie şi de Top 100 ITF, clasamentul internaţional.

În prezent, sălăjeanul se află pe locul 114, după ce a urcat pe această poziţie după turneul pe care l-a câştigat la finele săptămânii trecute, la Bucureşti. Cornel Florean a fost prezent la startul turneului Cupa Politehnica Tennis Cup, unde a concurat la categoria sa de vârstă, +55 de ani.

Tenismanul care a început să practice acest sport la îndrumarea profesorului Ioan Leitan a fost favoritul principal, iar sportivul nostru avea să-şi respecte blazonul.

În primul meci, Florean a dispus în două seturi, scor 6 – 2, 6 – 1 de Mihai Mărculescu. A urmat disputa cu Ovidiu Petrescu din semifinale, meci pe care Cornel Florean avea să-l câştige de asemenea în două seturi, 6 – 3, 7 – 6 (5). În finală, tenismanul nostru a dat peste Traian Bodnar, sportiv căruia nu i-a cedat niciun set. Florean s-a impus cu 6 – 3, 7 – 6 (4) şi şi-a trecut în cont al cincilea turneu câştigat în acest an.

După turneul de la Bucureşti, Cornel Florean s-a deplasat la Mamaia, acolo unde participă în aceste zile la Campionatul Internaţional de Veterani, Corneliu Idu Trophy, competiţie ajunsă la ediţia 32.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS