Connect with us

LIGA a II-a

Pregătiri pentru noul campionat de minifotbal. S-a dat startul la înscrieri

În premieră, campionatul de minifotbal va fi organizat de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Sălaj, în colaborare cu ACS Onix. S-a dat startul la înscrieri, iar debutul ligilor este preconizat pentru data de 2 septembrie. Echipele care doresc să participe sunt aşteptate să îşi depună cererea de participare până în data de 30 august


Vineri după-amiază au loc fazele finale la Cupa Sălajului şi la Memorialul “Otto Anderco”,  cele două competiţii urmând să se termine cu festivitatea de premiere. Cu ocazia festivităţii, vor fi premiate şi o parte dintre echipele de pe podium din campionatul trecut (cele care au ajuns în fazele finale la aceste două competiţii), urmând ca celelalte echipe să fie premiate la primul meci oficial din noul sezon. În ce priveşte noua ediţie de campionat, organizatorii au dat startul la înscrieri.

În premieră, campionatul de minifotbal va fi organizat de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Sălaj, în colaborare cu ACS Onix.  Startul ligilor este preconizat pentru data de 2 septembrie, iar echipele care doresc să participe sunt aşteptate să îşi depună cererea de participare până în data de 30 auguist.

Atât echipele participante la Cupa Sălajului cât şi cele care se înscriu în noul campionat vor primi o minge din partea organizatorilor. 

În noua ediţie de campionat vor participa şi echipe noi. Ca şi noutăţi, pot fi menţionate deja trei echipe. Este vorba de AS Cocoşeii (delegat Ionuţ Săuca) şi Regina Dacică (delegat Adrian Meseşan), Fan Courier -ex Squadra Azzura (delegat Rareş Hossu) şi Old Boys Info Plus (delegat Romulus Strîmbu).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LIGA a II-a