Connect with us

Social

Întâlnire de lucru a primarului Ionel Ciunt cu ministrul Dezvoltării – Attila Cseke

Primarul Ionel Ciunt este în continuare interesat de dezvoltarea municipiului pe fonduri europene. Edilul a solicitat programarea recepției la Cinematograful Scala, investiție finalizată, dar și despre construirea unei noi creșe în Zalău


Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, a avut o întâlnire de lucru cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, în care s-a discutat despre dezvoltarea municipiului Zalău pe fonduri europene.

De asemenea, Ionel Ciunt a solicitat și programarea recepției la Cinematograful Scala, o investiție finalizată. Mai mult, primarul Ionel Ciunt a discutat și despre construirea unei noi creșe în Zalău.

“Am avut o întâlnire cu domnul ministru al Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Attila Cseke, în cadrul căreia am discutat despre proiectele viitoare privind dezvoltarea municipiului Zalău prin Programul Național de Investiții, dar și despre proiectele aflate în execuție (Baza Sportiva Tip 1, Baza Sportiva Tip 2 și Bazinul didactic de înot).Am solicitat, de asemenea, programarea recepției la cinematograful Scala, investiție finalizata și am discutat despre semnarea contractului privind construirea unei noi creșe”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social