Connect with us

Social

Trei tineri din comunele Hida, Românași și Ileanda identificați de polițiști. Ar fi furat o motocoasă și un fierăstrău din proprietatea unei femei

Luni, 22 august, polițiștii Postului de Poliție Sâg au identificat trei persoane bănuite că au sustras o motocoasă și un motofierăstrău din proprietatea unei femei din comună


În fapt, la data de 19 iulie, o femeie de 50 de ani, din comuna Sâg, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care locuiește de unde ar fi fost furate mai multe bunuri. Este vorba de o motocoasă și un motofierăstrău, prejudiciul fiind de 2.800 de lei.

În urma investigațiilor de specialitate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind trei tineri de 16, 19 și 21 de ani, din comunele Hida, Românași și Ileanda.

Bunurile sustrase au fost descoperite cu sprijinul polițiștilor din comuna Hida, în localitatea Hida. Acestea au fost ridicate și predate persoanei prejudiciate.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în vederea administrării întregului porbatoriu.  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social