Connect with us

DIVIZIA A1

Un alt junior de la CSS Zalău face pasul la echipa de volei de la SCM

Fosta vicecampioană îşi îndreaptă atenţia spre ce produce voleiul juvenil din Zalău, iar în această vară a luat de la CSS Zalău doi jucători. După Vlad Vasian, la SCM Zalău a ajuns şi Daniel Bode, un jucător care încă este junior

SCM Zalău şi-a propus să acorde atenţie şi voleiului juvenil din oraş, iar din noul sezon va avea în lot nu mai puţin de trei voleibalişti zălăuani!

Dacă Cristian Porumb a fost în lotul echipei de seniori încă din primul an, din această vară, la SCM Zalău au făcut pasul alţi doi voleibalişti de la CSS Zalău.

După Vlad Vasian, care a jucat atât la CSS Zalău, cât şi la Volei Club Zalău în liga secundă, SCM Zalău l-a luat în lot şi pe Daniel Bode. Zălăuanul este component al lotului de juniori I de la CSS Zalău cu care în primăvară a participat la turneul final şi s-a clasat pe locul 4. Daniel Bode are meciuri disputate şi la nivel de seniori, deoarece el a jucat cu dublă legitimare şi pentru Volei Club Zalău, în liga secundă. A fost în lotul echipei din Divizia A2 şi la turneul de promovare, unde Volei Club s-a clasat pe locul  3.

“Voleiul juvenil din Zalău a început să producă rezultate. Academia de Volei Marius Lazăr a fost la mai multe turnee final, iar echipa de juniori I de la CSS Zalău a fost calificată la turneul final. Este clar că avem jucători cu potenţial, de care trebuie să profităm.Tot timpul echipa de volei şi-a îndreptat atenţia spre jucătorii talentaţi. Dovadă Rareş Bălean  care acum a devenit un jucător important sau Claudiu Iov, care a avut şansa să joace la seniori după terminarea junioratului. Acum avem trei copii talentaţi în lot, este mult de muncă, însă ei sunt conştienţi de acest lucru”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

Daniel Bode se pregăteşte deja cu SCM Zalău, iar conducerea îşi pune speranţe în potenţialul tânărului jucător.

“Trecerea de la juniori la seniori nu este uşoară, dar cred că prin multă muncă va reuşi. Daniel Bode are un potenţial fizic bun şi după cum l-am văzut în primele două săptămâni de antrenamente, este un băiat muncitor. Într-un an-doi, va deveni un jucător pe care ne vom putea baza. Deocamdată este nevoie de multă muncă şi seriozitate din partea lui, pentru că clubul le oferă toate condiţiile”, spune managerul secţiei de volei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1