Connect with us

Social

FOTO&VIDEO. Un hoţ a dat iama la Season Pool – Suspectul a fost prins după doar câteva ore!

Suspectul – un bărbat tocmai din Piteşti – a sustras două televizoare LCD de pe terasa piscinei, deşi la un moment dat acesta a observat că acţiunea sa a fost înregistrată de camerele video

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de furt calificat. În cursul zilei de joi, 18 august, un bărbat din Zalău a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 17 spre 18 august, persoane necunoscute au pătruns prin efracție la piscina Season Pool Zalău, un loc mult frecventat de tineri.

Ce nu ştiau hoţii este că zona era supravegheată cu camere video. Astfel, în imagini, a apărut un bărbat, care a început să caute bunuri. La un moment dat, suspectul a observat camerele video şi a încercat să scoată din funcțiune sistemul video.

Cum nu a găsit bani, hoţul a ochit cele două televizoare cu plasmă de pe terasă, pe care le-a înfăşurat cu un cearșaf şi s-a făcut nevăzut. Nu înainte de a lua cu el şi trei sticle de… bere!

Poliţiştii sălăjeni au fost extrem de prompţi, astfel că suspectul a fost identificat în doar câteva ore, iar prejudiciul a fost recuperat. Din câte se pare, “prada” a fost descoperită în apropiere, între nişte boscheţi.

Prin intermediul ziarului Ştirile din Sălaj, administratorul de la Season Pool – Bogdan Ilieş – ţine să mulţumească poliţiştiilor sălăjeni pentru promptitudine!

“În urma investigațiilor de specialitate, în scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat de 40 de ani din municipiul Pitești. Bunurile sustrase – două televizoare LCD în valoare de 3.500 lei – au fost recuperate și predate persoanei prejudiciate. Față de bărbat polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările pentru furt calificat, sub supravegherea unității de parchet competente”, a menţionat Ioana Rus – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

IPJ Sălaj ţine să precizeze că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social