Connect with us

Social

Show special de stand-up comedy: Bogdan Mălăele și Victor Băra ajung vineri la Zalău

Săptămâna aceasta, în data de 19 august, comedianții Bogdan Mălăele și Victor Băra vin la Zalău pentru a face un show de stand-up comedy. Evenimentul are loc la Curtea Artiștilor, pe strada Morii nr. 1/A. Festivalul pune la dispoziție bilete online la prețuri speciale!

Zălăuanii sunt așteptați vineri seara la un nou show de stand-up comedy adus de ProTeatru. Pe cei doi comedianți îi recunoaștem de la televizor, de la iUmor sau Stand-up Revolution, dar și din emisiunile online la care au participat.

Bogdan Mălăele este actor, fiul renumitului Horațiu Mălăele, însă s-a remarcat recent mai ales pe scena comediei românești. Acesta a putut fi văzut la show-ul iUmor, dar și în turneele sale prin marile orașe.

Victor Băra este un comediant care a debutat pe scena bucureșteană de stand-up comedy. Dezvoltându-se în compania celor mai mari creatori de stand-up comedy din țară, Victor va aduce un material de calitate vinerea asta pe scena Curții Artiștilor din Zalău.

Pentru a se bucura de acest spectacol, doritorii sunt invitați să achiziționeze online bilete la un preț cu totul special. Varianta early bird a biletelor costă numai 45 de lei. Mai târziu, prețul acestora va crește la 59 de lei.

Locurile sunt limitate, așa că încurajam achiziționarea online a biletelor, pentru a avea un loc asigurat. Comanda biletelor se poate face simplu AICI

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social