Connect with us

Social

FOTO – Un nou accident cu victimă pe Meseş

La doar o zi de când un tânăr de 24 de ani a murit într-un groaznic accident, un nou eveniment rutier cu victimă s-a petrecut pe Meseş, de data aceasta este vorba de o femeie de 63 de ani, care a ajuns la spital cu leziuni multiple

Marţi dimineaţa, pe Meseş a avut loc un accident mortal, în urma căruia un tânăr de 24 de ani din Bihor a murit, în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale ajunse la faţa locului.

La nici 24 de ore, un alt eveniment rutier cu victimă s-a petrecut aproximativ în aceeaşi zonă. Azi, la ora 09:35, pe Drumul Național 1F, pe Meseş, în afara localității Ciumărna (kilometrul 72+650 de metri), s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unui pieton.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Zalău, a surprins și accidentat un pieton, aflat în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului pietonul, este vorba de o femeie de 63 de ani din Zalău, a suferit leziuni. Victima a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conținută cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social