Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş, delegat la duelul dintre UTA Arad şi “U” Cluj din Superligă

Fostul purtător al ecusonului FIFA va fi observator de arbitri la disputa dintre UTA şi “U” din cadrul etapei a V-a din Superligă


În acest final de săptămână se vor disputa meciurile din cadrul etapei a V-a din Superliga României la fotbal. Etapa debutează în această seară, cu meciul dintre FC Argeş şi U Craiova 1948, de la ora 21.30. Însă, şi mâine se anunţă dueluri interesante, primul fiind disputa dintre UTA Arad şi “U” Cluj, două echipe de tradiţie din fotbalul românesc.

Cele două grupări s-au întâlnit de 91 de ori din 1946 şi până în prezent. “U” s-a impus de 34 de ori, în timp ce UTA a câştigat duelul de 41 de ori. 16 partide s-au încheiat la egalitate. Cele două formaţii s-au întâlnit de 63 de ori la nivel de primă ligă şi doar 5 partide s-au încheiat fără gol.

Se anunţă un duel interesant ce va fi arbitrat la centru de Marcel Bîrsan (Bucureşti), ajutat la cele două tuşe de către Adrian Popescu (Craiova) şi Ciprian Sanşa (Satu Mare). Arbitru VAR o să fie Kovacs Szabolcs (Carei), arbitru AVAR fiind Mircea Grigoriu (Bucureşti). Arbitru de rezervă o să fie Viorel Nicuşor (Craiova).

Pentru această partidă, observator de arbitri a fost delegat zălăuanul Ioan Onicaş. Fostul purtător al ecusonului FIFA se află la a doua delegare din acest sezon de Superligă. Primul meci observat de Ioan Onicaş în sezonul 2022 – 2023 a fost tot un duel al celor de la “U” Cluj, cel de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Duelul dintre UTA Arad şi “U” Cluj va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19.00, pe stadionul Francisc Neuman.

La finalul acestei săptămâni, la disputa din etapa a II-a din Liga a II-a, dintre CSC Dumbrăviţa şi Unirea Dej, observator de joc o să fie Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj. Partida va fi arbitrată la centru de Florin Mazilu (Satu Mare), ajutat la cele două tuşe de Radu Despa (Baia Mare) şi Daniel Lar (Baia Mare). Arbitru de rezervă o să fie Andrei Ţiţii (Sibiu), în timp ce observator de arbitri va fi Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL