Connect with us

HANDBAL

Handbal din plin la Zalău. Urmează un nou turneu

La o săptămână după Cupa Consiliului Judeţean Sălaj, formaţia zălăuană organizează un nou turneu amical, care are loc vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Au mai fost invitate două echipe puternice din Liga Naţională, Gloria Buzău şi SCM Craiova, dar şi Kisvarda din Ungaria


Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la startul noului campionat din Liga Naţională, dar până la primul meci oficial cu Gloria Bistriţa, HC Zalău mai dispută o serie de meciuri amicale.Alte trei partide vor avea loc vineri şi sâmbătă. După ce săptămâna trecută a organizat Cupa Consiliului Judeţean Sălaj, HC Zalău este gazda unui nou turneu de verificare. La start vor fi tot patru echipe, însă de data aceasta organizatorii au invitat formaţii mult mai puternice din Liga Naţională.

Vor fi prezente Gloria Buzău şi SCM Craiova, două grupări care au investit masiv în campania de transferuri şi care îşi propun atacarea unui loc de cupă europeană. La turneu a mai fost invitată şi Kisvarda KC din Ungaria, adversar cu care HC Zalău s-a duelat des în perioadele de pregătire.

“A fost un turneu bun săptămâna trecută, în care fiecare jucătoare a jucat meci de meci peste 40 de minute. Au crescut dar sper să mai evoluăm cu pregătirea în perioada următoare şi să închegăm o echipă competitivă. Am început într-o ordine gradată pregătirea, iar la turneul următor urmează să întâlnim echipe mult mai bune, cu pretenţii chiar la cupele europene”.

Gheorghe Tadici

Primul meci al turneului este între HC Zalău şi SCM Craiova, programat la ora 09.30. Tot vineri, de la ora 19.15, HC Zalău se va duela cu Gloria Buzău, iar sâmbătă, de la ora 11.15 are loc disputa cu Kisvarda KC.

Programul turneului de la Zalău:

Vineri, ora 09.30: SCM Craiova – HC Zalău

Ora 11.15: Kisvárda KC – Gloria Buzău

Ora 17.30: SCM Craiova – Kisvárda KC

Ora 19.15: HC Zalău – Gloria Buzău

Sâmbătă, ora 09.30: Gloria Buzău – SCM Craiova

Ora 11.15: HC Zalău – Kisvárda KC

Ora 13.00: Festivitatea de premiere

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL