Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, victorii pe linie la Cupa Consiliului Judeţean Sălaj. REZULTATELE de la turneu

În cadrul turneului de pregătire de la Zalău, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a câştigat toate cele patru jocuri. HC Zalău a obţinut două victorii cu CSM Slatina, reuşind să câştige atât disputa cu CSM Tg. Jiu, cât şi meciul cu Békéscsabai Előre

Ediţia a XVII-a a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj a fost câştigată la pas de HC Zalău, care a reuşit victorii pe linie în cele patru meciuri disputate. Lotul Zalăului a fost împărţit în două echipe pentru meciurile de vineri dimineaţă, însă cu toate acestea, HC Zalău a reuşit două victorii. Sălăjencele au trecut cu 27 – 22 de CSM Slatina, iar în disputa cu CSM Tg. Jiu, scroul final a fost 32 – 29. Asta după ce la pauză, gorjencele erau în avantaj cu 17 – 14.

Tot vineri, CSM Slatina a remizat cu CSM Tg. Jiu, iar HC Zalău a reuşit o victorie la opt goluri diferenţă cu Békéscsabai Előre, venită la turneu doar pentru două jocuri.

Sâmbătă au avut loc ultimele două jocuri. Békéscsabai Előre a câştigat cu 35 – 29 disputa cu CSM Tg. Jiu, iar HC Zalău a câştigat din nou confruntarea cu CSM Slatina, de data aceasta la o diferenţă de trei goluri.

Rezultatele de la Cupa Consiliului Judeţean Sălaj:

HC Zalău AB – CSM Slatina 27 – 22

HC Zalău – CSM Tg. Jiu 32 – 29

CSM Slatina – CSM Tg. Jiu 19 – 19

HC Zalău – Békéscsabai Előre 31 – 23

Békéscsabai Előre – CSM Târgu Jiu 35 – 29

HC Zalău – CSM Slatina 26 – 23

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 10 august

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL