Connect with us

HANDBAL

FOTO. HC Zalău a bifat două victorii în doar 3 ore la Cupa Consiliului Judeţean Sălaj

Pentru meciurile de vineri dimineaţă, lotul Zalăului a fost împărţit în două echipe, iar ambele au fost câştigătoare. În primul meci cu CSM Slatina, sălăjencele au câştigat la o diferenţă de cinci goluri, iar în al doilea joc, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a trecut cu 32 – 29 de nou-promovata CSM Tg. Jiu

Ediţia a XVII-a a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj a debutat vineri dimineaţă, cu HC Zalău angrenată în primele două jocuri. Antrenorul Zalăului a împărţit lotul în două echipe, iar ambele au fost câştigătoare.

În primul meci, HC Zalău a trecut de CSM Slatina, cu scorul de 27 – 22, iar în al doilea, sălăjencele au ieşit învingătoare din disputa cu CSM Tg. Jiu. După o primă repriză în care nou-promovata a pus probleme Zalăului şi a condus la pauză, gruparea de sub Meseş a revenit în partea secundă şi s-a impus cu 32 – 29.

Turneul de la Zalău continuă vineri după-amiază, cu meciul dintre CSM Slatina şi CSM Tg. Jiu, programat de la ora 17.00. La turneu va veni şi NKSE Bekescsabai din Ungaria, cu care HC Zalău va juca de la ora 18.45.

Sâmbătă, de la ora 10.00 este programat jocul dintre NKSE Bekescsabai şi CSM Tg. Jiu, iar de la ora 11.45 are loc confruntarea dintre HC Zalău şi CSM Slatina. De la ora 13.15 va avea loc festivitatea de premiere.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL