Connect with us

Administraţie

FOTO – Stadiul lucrărilor la bazinul didactic de înot

Bazinul didactic de înot de la Zalău prinde contur. În prezent se lucrează la pereții bazinului și la turnarea structurii de rezistență a bazinului și a scărilor, după care se va umple cu pământ și piatră concasat peste tot și va urma ridicarea propriu-zisă a construcției


Primăria municipiului Zalău anunță faptul că, lucrările pentru construirea bazinului de înot continuă. În prezent se lucrează la pereții bazinului (aducerea la cota 0) și la turnarea structurii de rezistență a bazinului și a scărilor, după care se va umple cu pământ și piatra concasat peste tot și va urma ridicarea propriu-zisă a construcției.

Această investiție derulată de Primăria municipiului Zalău constă în construirea unui bazin didactic de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. De asemenea, la exterior se vor construi parcări și alei pietonale.

Proiectul de investiții este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot.

Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei, care va putea fi utilizată atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar.

Startul lucrărilor s-a dat în 4 aprilie 2022, iar termenul de finalizare este de 10 luni și jumătate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Administraţie