Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău mai bifează un transfer. Fotbalistul a jucat la Minaur şi Poli Timişoara

Bogdan Minteuan l-a convins pe antrenorul Cristian Lupuţ să îl păstreze în lotul pentru sezonul următor. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a mai jucat până acum la CFR Cluj II, Minaur Baia Mare şi Poli Timişoara, dar vine la Zalău după o perioadă în care a stat departe de gazon din cauza unei accidentări

SCM Zalău a ajuns la 10 achiziţii în această vară. În capul listei este Liviu Mihai, fotbalist care a trecut şi prin Liga 1, dar şi Cătălin Ion de la Academica Clinceni. La capitolul transferuri, formaţia zălăuană a mai punctat  prin aducerea la echipă a lui Vlad Moraru, Cristian Jalbă, Alexandru Cherecheş, Amir Jorza, Marius Aldescu, Ionuţ Sălăjan, Mihai Doroftei, iar ultimul venit este Bogdan Minteuan – fiul antrenorului secund de la CFR Cluj – Alin Minteuan.

Bogdan Minteuan s-a aflat în pregătiri cu SCM Zalău şi l-a convins pe antrenorul Cristian Lupuţ să îl includă în lotul pentru sezonul următor. Astfel, Bogdan Minteuan a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul de la Poiana Stampei şi a jucat în ambele jocuri amicale, cu FC Botoşani U19 şi Foresta Suceava.

În vârstă de 19 ani, Bogdan Minteuan a făcut junioratul la CFR Cluj. A jucat în Liga a III-a la echipa secundă a campioanei României, dar şi la Minaur Baia Mare, în sezonul 2020 – 2021, când echipa din Maramureş a ajuns în semifinalele barajului de promovare.

În vara anului trecut, Bogdan Minteuan s-a transferat la Poli Timişoara şi a apucat să joace primele sale meciuri în Liga a II-a, când echipa din Banat era antrenată de Dorin Toma.

O accidentare serioasă l-a scos din circuit, astfel că Bogdan Minteuan a stat departe de gazon mai multe luni. Fotbalistul şi-a revenit şi acum este gata să revină pe gazon în tricoul lui SCM Zalău şi să ajute echipa zălăuană la îndeplinirea obiectivelor.

“În principiu, Bogdan Minteuan rămâne jucătorul nostru. Încă nu s-a semnat contractul, dar se află în cantonament cu echipa şi după ce se va întoarce va semna. Este mijlocaş de bandă, născut în anul 2002, care se încadrează regulii under şi în sezonul următor. Într-adevăr vine după o accidentare, dar de 4 lunide zile el a început pregătirea. Din punct de vedere medical nu are nicio problemă.  Am vrut să îl aducem la Zalău şi anul trecut”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL