Connect with us

FOTBAL

Doi şimleuani au părăsit Sportul Şimleu

Din această vară, din lotul echipei nu mai fac parte Marius Leitan şi Lazăr Zoltan. Fostul căpitan a anunţat conducerea că pleacă la o altă echipă unde va câştiga mai bine, în timp ce Lazăr Zoltan a decis să renunţe la fotbalul de performanţă


Schimbări semnificative în lotul Şimleului pentru sezonul următor. Au plecat o serie de jucători cu experienţă, Gueye Mansour, Cătălin Vaida şi Paul Oşan fiind cele mai importante pierderi.

În această vară, de la echipă au plecat şi trei jucători şimleuani. Luigi Pop a fost deja anunţat ca şi transferat la Jiul Petroşani, iar lista despărţirilor îi mai include pe Marius Leitan şi Lazăr Zoltan.

Dacă Lazăr Zoltan a anunţat că  renunţă la fotbalul de performanţă, Marius Leitan este decis să nu mai joace pentru Sportul Şimleu având unele nemulţumiri.

“Lazăr Zoltan a renunţat la fotbal, iar Marius Leitan nu s-a mai prezentat la echipă de la reunire şi am înţeles că vrea să plece unde câştigă mai mult”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

Marius Leitan a mai părăsit echipa şi în iarnă, însă după câteva săptămâni a revenit asupra deciziei şi s-a întors la pregătire.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL