Connect with us

FOTBAL

Un meci de Cupa României oficiat doar de doi arbitri s-a întrerupt

Partida dintre Meseşul Treznea şi Agronova Dragu s-a terminat mai repede din cauza faptului că cei de la Dragu au părăsit terenul pe fondul nemulţumirilor legate de arbitraj

Din cele opt meciuri programate în prima fază a Cupei României, dar cinci s-au disputat, iar un joc s-a terminat mai repede de fluierul final. Este vorba de confruntarea dintre Meseşul Treznea şi Agronova Dragu, care a fost oficiată doar de doi arbitri. La centru a fost Gabriel Bârjac, preşedintele CJA Sălaj, care a avut în brigadă doar un asistent, pe Ştefan Bârjac. Al treilea ”tuşier” trebuia să fie Adrian Iancău, doar că acesta a fost informat de acest joc abia duminică deşi el şi-a anunţat indisponbilitatea pentru prima etapă din Cupa României.

Până la urmă, jocul a început cu doi arbitri, o situaţie care de altfel s-a mai întâlnit la câteva meciuri şi în sezonul trecut.

Gazdele au dominat jocul şi până la pauză au avut un avantaj de două goluri. Agronova Dragu a cerut însă două lovituri de la 11 m la scorul de 0 – 0, însă centralul a lăsat jocul să continue, motiv pentru care vizitatorii au început să fie iritaţi de maniera de arbitraj.

În partea secundă, Meseşul Treznea şi-a continuat recitalul, iar Răzvan Mureşan a reuşit tripla. S-a făcut 4 – 0, iar pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Rareş Pop. La acest scor, oaspeţii au fost deranjaţi de faptul că cei de la Meseşul Treznea au beneficiat de un penalty, astfel că au părăsit terenul în semn de nemulţumire când mai erau aproximativ 10 mintue din joc.

Până la urmă, soarta calificării era deja decisă. Meseşul Treznea a câştigat cu 4 – 0 şi a mers la pas în faza a II-a a competiţiei. În următoarea etapă, gruparea din Treznea urmează să joace cu Benfyka Ileanda, o echipă reactivată în această vară, care revine în competiţiile organizate de AJF Sălaj după o pauză de 3 ani.

Echipa din Ileanda urma să joace în prima etapă cu Someşul Gâlgău, însă adversarii nu au onorat cu prezenţa la acest joc.

Meseşul Treznea – Agronova Dragu 4 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Răzvan Mureşan (3) şi Rareş Pop (penalty)

Jucătorul meciului: Răzvan Mureşan

Amănunte de la fiecare meci din Cupa României, în ediţia tipărită a ziarului

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL