Connect with us

DIVERSE

Competiţie caritabilă de minifotbal organizată de Tineretul Social Democrat Zalău

Cupa Tineretului va avea loc în perioada 12 – 14 august, la Baza Sportivă Traian şi este destinată doritorilor cu vârsta de până în 35 de ani. Scopul acestei competiţii este unul caritabil, toate veniturile realizate de pe urma organizării acestui turneu urmând să fie donate familiei din satul Preoteasa, care a rămas fără casă şi agoniseala de-o viaţă, după un incendiu devastator

Membrii organizaţiei locale a Tineretului Social Democrat din Zalău dau dovadă că sunt oameni cu suflet mare şi au pus la cale o competiţie caritabilă.

Cupa Tineretului se intitulează competiţia caritabilă, programată în perioada 12 – 14 august la Baza Sportivă Onix Traian. Întrecerea sportivă este destinată doritorilor cu vârsa de până în 35 de ani, iar scopul întrecerii este de a atrage cât mai multe fonduri. Toate veniturile de pe urma aceastui turneu vor fi donate familiei din satul Preoteasa care a rămas fără casă şi agoniseala de-o viaţă, după un incendiu devastator.

Taxa de înscriere este 250 lei/echipă, iar organizatorii anunţă că termenul limită pentru înscrieri este 10 august. Pe durata competiţiei, la baza sportivă va fi amplasată şi o urnă, unde doritorii pot dona sume de bani pentru ajutorarea familiei din satul Preoteasa.

Înscrieri se pot face la Bogdan Porumb (0749.078.047) şi Flavius Seiche (0752.977.882 ).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE