Connect with us

FOTBAL

Consiliul Judeţean Sălaj, din nou alături de fotbalul mic din judeţ

După ce în sezonul trecut a alocat 250.000 de lei, instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu vine în sprijinul echipelor afiliate la AJF Sălaj şi pentru sezonul 2022 – 2023. Astfel, în şedina ordinară de miercuri, consilierii judeţeni au votat alocarea sumei de 150.000 de lei pentru forul condus de Daniel Sabou

Pentru al doilea sezon la rând, AJF Sălaj reuşeşte să atragă fonduri importante de la Consiliul Judeţean Sălaj pentru toate echipele afiliate.

În sezonul trecut, AJF Sălaj a primit 250.000 de lei de la Consiliul Judeţean, iar pentru stagiunea următoarea, forul condus de Daniel Sabou va mai primi 150.000 de lei.

Toţi bani vor fi alocaţi în acest an, iar suma este aferentă anului competiţional 2022 – 2023.

“Având în vedere solicitarea depusă de Asociația Județeană de Fotbal pentru finanțarea activităților ce se vor desfăşura în anul bugetar 2022, aferente anului competiţional 2022-2023 și procesul verbal de verificare a îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate pentru repartizarea sumelor destinate finanţării activităţilor de performanţă ale asociațiilor județene pe ramură sportivă, ce se vor desfăşura în anul competiţional 2022- 2023, al Comisiei de specialitate a Consiliului Judeţean Sălaj pentru învăţământ, sănătate, protecţie socială, cultură, sport şi tineret, propun aprobarea repartizării sumei de 150,00 mii
lei, Asociației Județeane de Fotbal, în anul bugetar 2022″,
se arată în referatul de aprobare la proiectul de hotărâre privind repartizarea sumelor pentru finanţarea activităţilor de performanţă desfăşurate de asociațiile județene pe ramură sportivă în anul competiţional 2022 – 2023.

În şedinţa ordinară de miercuri, consilierii judeţeni au votat acordarea finanţării de 150.000 de lei pentru AJF Sălaj.

“Se aprobă repartizarea sumelor alocate pentru finanţarea programelor sportive ale asociațiilor județene pe ramură sportivă afiliate la federațiile sportive corespondente, constituite ca persoane juridice de drept privat fără scop lucrativ, ce se vor desfăşura în anul competiţional 2022-2023, în cuantum de 150,00 mii lei, astfel: 150,00 mii lei – Asociația Județeană de Fotbal, din care 150,00 mii lei în anul 2022”, se arată în Hotărârea Consiliului Judeţean.

Din banii alocaţi anul trecut de către Consiliul Judeţean Sălaj, AJF Sălaj a procurat echipamente şi materiale sportive pentru toate echipele afiliate. Cel mai probabil, AJF Sălaj se va consulta cu membrii afiliaţi pentru a decide împreună în ce direcţie vor fi investiţi banii primiţi în acest an de la Consiliul Judeţen Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL