Connect with us

HANDBAL

HC Zalău şi-a început seria meciurilor de verificare cu lotul naţional de junioare

Aflată în cantonament la Cheile Grădiştei, gruparea zălăuană a susţinut primele partide amicale cu lotul naţional de junioare antrenat de Aurelian Roşca, care în luna august va participa la Campionatul Mondial

HC Zalău se află în cantonamentul  de la Cheile Grădiştei, unde a ajuns în data de 18 iulie. Sălăjencele mai au câteva zile de pregătire centralizată  până vineri când este programată întoarcerea la Zalău.

Pe lângă pregătirea fizică, HC Zalău a pus accentul şi pe partea tehnico-tactică, iar la Cheile Grădiştei a susţinut şi primele jocuri amicale. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a duelat cu lotul naţional de junioare, care în luna august va participa la Campionatul Mondial.

 Au fost programate două partide de verificare cu naţionala de junioare condusă de Aurelian Roşca. Primul meci s-a jucat pe durata a trei reprize, iar jocul al doilea a avut două reprize de câte 30 de minute.

În ultimele zile de cantonament, HC Zalău mai are programate două partide de verificare în compania divizionarei secunde Corona Braşov şi cu Ştiinţa Bucureşti, echipă care în sezonul trecut a retrogradat din Liga Naţională.

“Pregătirea a decurs bine şi nu am avut probleme deosebite. A fost o pregătire bună şi am jucat două jocuri de pregătire cu lotul naţional de junioare. Noi am fost încărcaţi după această perioadă, în timp ce ele sunt pregătite  de a merge la Campionatul Mondial şi sunt la  o altă etapă. Practic, nu pentru noi am făcut aceste jocuri ci pentru a ajuta lotul de junioare la rugămintea lui Aurelian Roşca”, spune Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL