Connect with us

Social

Strada Corneliu Coposu a fost spartă deja de o echipă de muncitori, la nici două săptămâni de când fusese asfaltată!?

Se pare că “hiba” este o gură de canal, pe care constructorii au acoperit-o cu amestec de bitum cu materiale minerale, acum vreo 10 zile, atunci când strada Corneliu Coposu a fost asfaltată

Acum nici două săptămâni, Primăria municipiului Zalău anunța că au început lucrările de asfaltare a străzii Corneliu Coposu (fosta Republicii). Veste mult aşteptată mai ales de zălăuanii care în ultima perioadă şi-au stricat maşinile prin gropile de pe această importantă stradă din municipiu.

Din păcate, în cursul zilei de miercuri – 26 iulie – o echipă de muncitori a revenit la faţa locului. Dar, nu pentru unele finisaje, ci pentru a sparge covorul asfaltic pe care acum vreo 10 zile îl aşternau.

Se pare că defecţiunea vine de la o gură de canal pe care muncitorii firmei, care asfaltau strada au acoperit-o.

Intervenţia de azi de pe strada Corneliu Coposu a adus rumoare şi nemulţumire în rândul cetăţenilor care au trecut prin zonă, dar şi în rândul şoferilor care au tranzitat cu maşinile zona.

Un cetăţean care locuieşte pe această arteră de circulaţie, care plăteşte taxe şi impozite – atât ca persoană fizică, cât şi ca persoană juridică – se întreba retoric cine e vinovatul, ce măsuri se vor lua împotriva vinovaţilor şi cine plăteşte aceste derapaje…

Oare cât costă o reparaţie de asta? Oare din cauza cui a fost spart asfaltul? Să să facă public numele celui responsabil de această gafă. Şi vrem să ştim şi noi care Departament din cadrul Primăriei municipiului Zalău era mandatat să raspundă de această intervenţie. Vrem să ştim şi ce măsuri s-au luat împotriva respectivilor care nu şi-au făcut treaba bine. Totodată, vrem să ştim din ce bani se suportă costul acestor lucrări, care cred că nu sunt singulare în municipiu”, întreba cu mâhnire cetăţeanul municipului, care aşteaptă totuşi de la autorităţi şi nişte răspunsuri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social