Connect with us

Actualitate

FOTO. Incendiu de vegetaţie uscată la Ban. Au fost afectaţi şi mai mulţi pomi fructiferi

Incendiul a avut loc la ieşirea din localitatea, însă, flăcările au afectat şi mai mulţi pruni aflaţi într-o livadă din apropiere. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Nuşfalău, SVSU Crasna, dar şi angajaţi ai Primăriei Bănişor şi chiar oameni din sat


Un nou incendiu de vegetaţie a avut loc în Sălaj. După incendiile de amploare din Şimleu Silvaniei sau comuna Buciumi, de această dată, un incendiu a avut loc în comuna Bănişor.

Mai exact, în localitatea Ban. La ieşire din sat flăcările s-au extins rapid şi chiar exista posibilitatea de a se propaga la casele din apropiere. Din fericire s-a intervenit la timp şi incendiul a fost lichidat. Au intervenit autorităţile locale cu un tractor şi o vidanjă plină cu 6.000 de leitri de apă, în scurt timp făcându-şi apariţia la locul incendiului şi SVSU Crasna, alături de pompierii de la Garda Nuşfalău.

Flăcările nu au ajuns la case, dar au afectat mai mulţi pruni aflaţi într-o livadă din zonă. Au ajutat la stingerea focului şi aproximativ 15 – 20 de săteni, după cum ne-a spus primarul Eugen Sorin Maxim.

“Incendiul de vegetație a avut loc în proximitatea unor locuințe din Ban. Pentru stingerea focului am intervenit cu tractorul și vidanja Primăriei, alături de SVSU Crasna și de pompierii militari de la Garda Nușfalău. Mulțumesc cetățenilor pentru sprijinul acordat”, spune primarul comunei Bănişor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate