Connect with us

BOX

Cinci pugilişti de la CSM Zalău vor intra în ring la o gală din Italia

Mario Pop, Vlad Pop, Cristian Terec, Rareş Grama şi Radu Puie sunt sălăjenii care vor reprezenta România în cadrul Memorialului “Prisco Perugino”, de la San Prisco – Italia


Şi în acest an, mai mulţi pugilişti de la CSM Zalău au ocazia să urce în ring într-o gală din Italia. În ultimii ani, mai mulţi boxeri de la clubul zălăuan şi-au încrucişat pumnii în cadrul unor evenimente desfăşurate pe tărâm italian. 

În acest an, nu mai puţin de cinci sportivi de la CSM Zalău vor pleca în Italia să reprezinte România în cadrul Memorialul “Prisco Perugino”. Gala va avea loc în San Prisco, locul de baştină al fostului pugilist italian care s-a stins din viaţă subit la vârsta de 28 de ani.

Cei cinci sălăjeni care vor boxa în Italia sunt Mario Pop (56 kg), Vlad Pop (60 kg), Cristian Terec (63 kg), Rareş Grama (66 kg) şi Radu Puie (76 kg). Alături de aceştia, din lotul României mai fac parte Kovari Istvan şi Raul Oana, ambii din Târgu Mureş.

În cadrul Memorialului “Prisco Perugino” vor avea loc şapte meciuri, selecţionata noastră urmând să boxeze împotriva selecţionatei zonei Campania, Italia. Memorialul va avea loc în perioada 29 – 31 iulie.

Daniel Tănăsescu se pregăteşte de Europene

Dacă Diana Tănăsescu are o pauză de 10 zile, urmând să revină apoi la Bucureşti pentru continuarea pregătirii la lotul naţional, fratele său, Daniel Tănăsescu trage tare pentru Campionatul Naţional.

Sportivul cu cea mai importantă creştere de la CSM Zalău se află la Ploieşti, acolo unde se pregăteşte cu lotul naţional. Şimleuanul se va antrena acolo până în momentul plecării la Campionatul European ce va debuta la data de 10 august, în Turcia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX