Connect with us

Social

FOTO&VIDEO. Un bărbat din Zalău a pus poliția și pompierii pe jar. A rupt cu camionul firele de telefonie în Someș-Odorhei

Aseară, pe o stradă laterală din localitatea Someş-Odorhei, un şofer din municipiu a lovit cu camionul firele de telefonie, iar un stâlp de electricitate a fost doborât la pământ

Luni, 25 iulie, în jurul orei 20.30, liniştea locuitorilor din Someş-Odorhei a fost perturbată de sirenele maşinilor de poliţie şi pompieri. Sătenii s-au speriat de un incendiu, cu atât mai mult cu cât – în zilele trecute – Sălajul s-a aflat în perioadă neagră, cu multe incendii provocate ca urmare a caniculei.

Până la urmă, nu au ars nimic şi nici nu au fost evenimente grave. A existat, totuşi, un eveniment rutier, provocat de un bărbat din municipiul Zalău.

În timp ce circula cu un camion pe o stradă laterală, zălăuanul în vârstă de 57 de ani a agățat cu autovehiculul firele de telefonie, iar acestea s-au rupt. În urma incidentului, un stâlp de electricitate a fost doborât la pământ, iar traficul a fost blocat minute bune.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie şi pompieri. Pompierii militari de la Garda de pompieri Jibou au asigurat măsurile necesare de prevenire şi stingere a incendiilor, iar obstacolele de pe drum au fost degajate.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

Din fericire, nu au existat victime, doar pagube materiale.

Oamenii legii au soluţionat acest eveniment ca tamponare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social