Connect with us

Sporturi

România câştigă Grupa B de la Campionatul European şi se duelează cu Elveţia pentru un loc la turneul final din Franţa

Patrik Bolduţ, Andrei Radu, Lucas Miloş şi Sergiu Carp – căpitan nejucător, se descurcă excelent la Campionatul European. România a obţinut trei victorii în grupa cu Bulgaria, Ucraina şi Moldova şi se luptă cu Elveţia pentru un loc la turneul final din Franţa


România se descurcă excelent la Campionatul European U 12. Cu Sergiu Carp căpitan şi Patrik Bolduţ, Andrei Radu şi Lucas Miloş în mare formă, România a avut parcurs perfect în Grupa B, reuşind să se impună cu 3 – 0 în faţa Bulgariei, Ucrainei şi Moldovei.

În partida cu Bulgaria, Andrei Radu l-a învins pe Vladimir Tzonkov, cu 6-2, 6-2, Patrik David Bolduț l-a învins pe Boris Borisov cu 6-2, 6-3, iar în partida de dublu Patrik David Bolduț și Lucas Alexandru Milos s-au impus în fața perechii Georgi Georgiev/Vladimir Tzonkov, cu 6-4, 6-4.

În cel de-al doilea meci, echipa noastră a învins Ucraina, tot cu 3-0, victoriile în partidele de simplu fiind reușite de Andrei Radu, care l-a învins, cu 6-1, 6-1 pe Yurii Osika, iar Lucas Alexandru Milos a trecut de Alexandr Tiutchenko, cu 6-2, 6-7 (3), 6-4. În partida de dublu, perechea Patrik David Bolduț/Andrei Radu s-a impus, cu 6-2, 6-3 în fața cuplului Pavlo Hrytskiv/Yurii Osika.

În meciul cu Moldova, Lucas Miloş a trecut de Egor Tsvetkov (7 – 5, 6 – 3), Patrik Bolduţ l-a învins pe Mark Vainberg (6 – 1, 6 – 4), iar perechea Andrei Radu – Lucas Miloş a trecut cu 4 – 1, 4 – 1 de perechea MArk Vainberg – Daniel Turcan.

Astfel, România a câştigat Grupa B şi joacă azi cu Elveţia pentru un loc în finala care va asigura şi prezenţa la turneul final al Europenele, fază care va avea loc la Dijon, în Franţa.

Spania a câştigat Grupa A, ibericii urmând să joace cu Bulgaria pentru al doilea loc în finală.

Echipa României este compusă din Patrik David BOLDUȚ (ACS Sergiu Carp Tennis Club), Lucas Alexandru MILOȘ (CS Sport 4 Fun Timișoara) și Andrei RADU (CS Tenis Club Champion București), iar antrenorul Sergiu CARP este Căpitan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi