Connect with us

Sporturi

Cornel Florean câştigă turneul ITF  Simba Invest Cup

Tenismanul s-a impus la categoria de vârstă +55 de ani după o finală disputată în compania “rivalului” său Roland Sorodoc


La  finele săptămânii trecute, la Bacău, a avut loc Simba Invest Cup, o competiţie de tenis rezervată sportivilor veterani. La startul competiţiei s-a aflat şi sălăjeanul Cornel Florean, cel mai bun tenismen din ţară la categoria de vârstă +55 de ani.

Sportivul care a început practicarea acestui sport la îndrumarea profesorului Ioan Leitan a fost favoritul principal la turneul de la Bacău şi venea cu un moral bun, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni se impunea la Altius Tennis Cup.

Cornel Florean a fost favoritul principal, iar tenismanul nostru avea să-şi respecte acest statut. De fapt, zălăuanul a ajuns fără probleme până în finala competiţiei, acolo unde s-a califiat şi “rivalul” său Roland Sorodoc.

Meciurile dintre cei doi au fost mereu la cel mai înalt nivel la această categorie de vârstă, astfel că şi de această dată disputa a fost una pe cinste.

În primul set, Roland Sorodoc s-a impus cu 6 – 0, însă Cornel Florean a revenit spectaculos şi s-a impus cu 6 – 1 şi 10 – 3 în supertiebreak pentru a-şi adjudeca un nou trofeu ITF.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi