Connect with us

FOTBAL

Portarul Leo Mureşan, împrumutat la Jiul Petroşani

Tânărul portar va avea ocazia să apere din nou în Liga a III-a la echipa preluată de George Zima. Sub comanda tehnicianului, Leo Mureşan a debutat anul trecut în Liga a III-a, în tricoul lui SCM Zalău


SCM Zalău l-a transferat în această vară pe portarul titular de la Concordia Chiajna – Marius Aldescu – care a apărat inclusiv la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 1. Tot în această vară, SCM Zalău a prelungit contractul cu Bogdan Miron, iar pe acest post, formaţia zălăuană îi mai are pe Andrei Pop, Alex Şugar şi Leo Mureşan. Pentru sezonul următor, conducerea a decis ca tânărul Leo Mureşan să fie împrumutat la o echipă unde să apere şi să acumuleze experienţă, iar acesta a plecat la Petroşani.

Dorit de George Zima, Leo Mureşan a fost cedat pentru un sezon la Jiul Petroşani, echipă pe care în această vară a preluat-o fostul antrenor de la SCM Zalău şi Sportul Şimleu.

“La cererea lui George Zima am analizat situaţia lui Leo Mureşan şi am preferat să-l lăsăm sub formă de împrumut la Jiul Petroşani. A fost împrumutat pentru o perioadă de un an cu posibilitatea de a-l lua în iarnă înapoi. Cel mai important este ca el să joace”, spune Marius Paşca.

Leo Mureşan a debutat în Liga a III-a în sezonul trecut, sub comanda lui George Zima. 

“De când am analizat lotul rămas la dispoziţie mi-am dorit un portar care să se încadreze regulii under, iar varianta cea mai buna a fost spre Leo. Am mare încredere că va reuşi să se impună şi să crească pozitiv datorită minutelor jucate.Această şansă poate fi o etapă importantă în evoluţia lui ca sportiv şi ulterior să fie propulsat în Liga a II-a, unde le doresc celor de la Zalău să ajungă. Leo este împrumutat pentru sezonul ce urmează. Îi mulţumesc lui Cristi şi celor de la SCM”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL