Connect with us

FOTBAL

Ionel Ciunt: “Am cerut disciplină, seriozitate și cheltuirea în mod eficient a resursei financiare la SCM Zalău”

În cursul zilei de miercuri, conducerea Primăriei municipiului Zalău a avut o întâlnire cu cunducerea de la SCM Zalău. În cadrul întâlnirii, primarul Ionel Ciunt i-a mulţumit fostului director, Marcel Doru Ţârle pentru munca depusă şi i-a urat succes noului director, Claudiu Bujor

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, viceprimarul Nicolae Fazakas și administratorul public, Călin Forț, au avut o întâlnire miercuri, în Sala Avram Iancu, din cadrul Primăriei Zalău cu conducerea clubului SCM Zalău și cu noul director.

În cadrul întâlnirii, primarul Ionel Ciunt i-a mulțumit fostului director, Marcel Doru Târle pentru munca depusă și i-a urat succes noului director, Claudiu Bujor.

Ionel Ciunt a transmis un mesaj tuturor celor din club prin care le-a cerut disciplină, seriozitate și cheltuirea în mod eficient a resursei financiare. ”Am avut astăzi o primă întâlnire cu conducerea clubului SCM Zalău și cu noul director. Am cerut disciplină, seriozitate și cheltuirea în mod eficient a resursei financiare, fiind convins că aceste măsuri solicitate înseamnă de fapt și performanță sportivă”, a transmis Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL