Connect with us

FOTBAL

Transfer important sub Măgură. Sportul Şimleu a adus un jucător cu meciuri în Liga a II-a.

Pentru sezonul următor, formaţia şimleuană şi-a asigurat serviciile unui talentat mijlocaş, care a jucat în Liga a II-a la ACS FC Recea. Este vorba de Paul Szecui, care ultima dată a evoluat pentru Progresul Şomcuta Mare, în Liga a III-a. Cartea de vizită a fotbalistului de 22 de ani mai numără echipe precum Mealoglobus Bucureşti, FC Argeş sau FCSB II, echipă pentru care a jucat în Liga a III-a

Sportul Şimleu are mare nevoie de jucători, având în vedere pierderile care le-a înregistrat în această vară. Prima achiziţie anunţată a fost Darius Marina, un tânăr venit de la CAO, însă gruparea de sub Măgură trebuie să îşi aducă şi jucători cu experienţă.

În cursul zilei de joi, conducerea a reuşit un transfer important şi a ajuns la o înţelegere cu un fotbalist care a jucat la nivel de Liga a II-a. Este vorba de mijlocaşul Paul Szecui, care la nivelul eşalonului secund a jucat pentru ACS FC Recea în sezonul 2020 – 2021.

În vârstă de 22 de ani, fotbalistul din Baia Mare a mai jucat la SCM Piteşti (actuala FC Argeş), cu care a promovat în Liga a II-a. În 2017, la insistenţele lui Nicolae Dică, Paul Szecui a fost transferat la FCSB. Chiar dacă pentru o perioadă s-a antrenat cu echipa mare, fotbalistul din Baia Mare a jucat doar pentru FCSB II în Liga a III-a.

A mai fost împrumutat la FC Argeş şi Metaloglobus Bucureşti, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost Progresul Şomcuta Mare, în sezonul trecut al Ligii a III-a.

“Este un jucător bun, care are meciuri la Liga a II-a şi care ne poate ajuta. Paul Szecui este un jucător talentat, cu potenţial. După plecările din această vară încercăm să ne refacem lotul şi să aducem jucători care îşi doresc să facă performanţă. Dacă nu vor reuşi cu Şimleul, atunci această echipă să fie o rampă de lansare pentru ei, spre Liga a II-a”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Paul Szecui a semnat cu Sportul Şimleu un contract valabil pentru următorul sezon.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL