Connect with us

VOLEI

FOTO. Turneu de volei pe plajă la Cabana Poic Huta din Sălaj

Asociaţia “Sat de vacanţă Poic”, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj a organizat la finele săptămânii trecute prima ediţie a Cupei Poic Beach Volei Mixt. Cu mic cu mare, peste 40 de persoane s-au adunat în Parcul de Aventură pentru 12 ore neîntrerupte de volei


La Cabana Poic Huta, situată pe raza comunei Horoatu Crasnei, a avut loc prima ediţie a Cupei Poic Beach Volei Mixt. A fost o întrecere ce s-a desfăşurat în Parcul de aventură, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj. 

Peste 60 de persoane au fost prezente la eveniment, organizatorii bucurându-se de un adevărat succes. Au fost prezenţi copii, adolescenţi, studenţi, mămici, tătici, bunici şi bunicuţe, după cum transmit organizatorii.

Bineînţeles, atmosfera a fost întreţinută cu muzică de calitate, dar şi cu zâmbete multe, energie şi voie bună. Organizator a fost Asociaţia “Sat de vacanţă Poic”, iar prima ediţie s-a bucurat de prezenţa a nu mai puţin de nouă echipe, şase din judeţul Sălaj, două din judeţul Bihor şi una chiar din Ungaria.

Au fost peste 40 de jucători amatori de volei, iar în total s-au desfăşurat 18 meciuri, jucându-se 12 ore de volei neîntrerupt. Premierea a fost oficiată de către administratorul Consiliului Judeţean Sălaj, Paul Maghiu.

“Pentru acest efort am dori să felicităm din suflet toţi jucătorii, arbitrii şi pe toţi cei care s-au implicat în buna desfăşurare a competiţiei. Pe lângă voleiul de calitate, participanţii au avut parte de muzică, momente cu delicii culinare, pâine cu untură şi ceapă, pizza, mici şi apă rece de izvor. Aşa cum era de aşteptat, la sfârşit a avut loc premierea echipelor, unde fiecare echipă a fost recompensată cu medalii, cupe şi diplome. Dorim să le mulţumim tuturor celor care au participat şi au fost alături de noi. Ne vedem anul viitor la ediţia a II-a”, a fost mesajul organizatorilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in VOLEI