Connect with us

FOTBAL

Din Liga 1, la SCM. Cătălin Ion, noul fundaş al Zalăului

Fotbalistul care în primăvară bifa 16 meciuri în Liga 1 la Academica Clinceni a fost transferat la SCM Zalău.  În cariera sa, Cătălin Ion a mai jucat pentru CSM Reşiţa, Astra Giurgiu, Vediţa Coloneşti, Tractorul Cetate şi CSU Craiova II 

La final de sezon, Răzvan Dulap, Vlad Motroc şi Bogdan Şandru au fost fundaşii de care SCM Zalău s-a despărţit. Conducerea a găsit rapid alte soluţii şi a adus întăriri în compartimentul defensiv, fiind transferaţi Cristian Jalbă şi Alexandru Cherecheş. În cursul zilei de luni, SCM Zalău a bifat încă un transfer important pe postul de fundaş şi a ajuns la o înţelegere cu Cătălin Ion. Fotbalistul vine în Liga a III-a la SCM Zalău după ce în primăvară a jucat în Liga 1, la Academica Clinceni, pentru care a bifat 16 meciuri.

Retrogradarea echipei şi problemele financiare de la Clinceni l-au determinat pe Cătălin Ion să părăsească Academica. A fost în discuţii despre un transfer în Liga a II-a la CSM Slatina, dar până la urmă, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a dat curs ofertei de la Zalău şi a semnat cu SCM.

Este un jucător tânăr, cu calităţi, care vine după o perioadă în care a jucat în Liga 1.  L-am convins să vină la Zalău şi ne bucurăm că s-a alăturat echipei. Acum suntem acoperiţi şi în compartimentul defensiv”, spune managerul Marius Paşca.

Originar din Caracal, Cătălin Ion a început fotbalul la juniorii de la CS Universitatea Craiova. A mai evolaut pentru Tractorul Cetate, Vediţa Coloneşti, Astra Giurgiu, CSM Reşiţa şi CSU Craiova II.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL