Connect with us

FOTBAL

O nouă tragedie în Sălaj: Doi jucători de la Frăţia Măerişte au decedat într-un cumplit accident rutier. GALERIE FOTO


După ce, în urmă cu mai puţin de două spătămâni, două tinere au decedat în accidentul de la Cizer, miercuri noaptea, tinerii, Florin Mitraşca (21 de ani) şi Cosmin Ghencean şi-au găsit sfârşitul în localitatea Bobota, la bordul unei maşini decapotabile, recent achiziţionată 


 
Sfârşit tragic pentru doi jucători de la Frăţia Măerişte. Florin Mitraşca (5 septembrie 1993) şi Cosmin Ghencean (16 mai 1996) au decedat într-un tragic accident rutier, ce a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.40,  în localitatea Bobota, pe DN 1 F. 

 

Potrivit cercetărilor efectuate de către poliţiştii veniţi la faţa locului, maşina în care se aflau cei doi tineri (Fiat Brava decapotabil), a părăsit carosabilul în urma vitezei excesive, iar într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj continuu, şoferul Mitraşca a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din beton.

 

Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc, iar cei de pe echipajul de intervenţie veniţi la faţa locului nu au putut face nimic, decât să constate decesul.

 

La scurt timp, tragica veste a ajuns în tot judeţul, dar mai ales în comuna Măerişte, care acum este în doliu. Prietenii şi apropiaţii au doar cuvinte de laudă la adresa celor doi tineri, care în paralel cu munca sau şcoala împăcau şi fotbalul şi erau doi jucători de bază la Frăţia Măerişte.

 

Dacă Florin Mitraşca, golgheterul echipei din sezonul trecut (cunoscut sub numele de "Cucu"),  evolua la Frăţia de mai bine de 7 ani şi era căpitanul echipei, Cosmin Ghencean a fost legitimat la gruparea din Liga a V-a, de mai bine de doi ani, ambii fiind cunoscuţi ca doi jucători luptători.

 

"Nici acum nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Erau doi băieţi de treabă şi jucători foarte buni la echipa de fotbal, pe care ne-am bazat tot timpul. Aseară am fost împreună la bar şi ne-am uitat la meciul Stelei, iar Florin ne povestea despre locul său de muncă din străinătate şi era plin de viaţă. Era foarte încântat că şi-a cumpărat o maşină. Cei doi erau prieteni foarte buni. Păcat că au plecat dintre noi mult prea devreme", a spus cu lacrimi în ochi, conducătorul echipei de fotbal, Frăţia Măerişte, Ioan Chiorean.

 

Trebuie spus că Florin Mitraşca a eoluat şi în Campionatul Judeţean de mnifotbal din Sălaj, chiar în Liga I, în tricoul echipei Andrada Mob.
 

Din păcate, este a doua astfel de tragedie în mai puţin de două săptămâni, în judeţul Sălaj, după ce două tinere au decedat în urma tragicului accident de la Cizer. 

 

Dumnezeu Să-i Odihnească în Pace şi Condoleanţe Familiilor!

 

Alte materiale pe acelaşi subiect:Cosmin Ghencean şi Florin Mitraşca îşi vor duce somnul de veci unul lângă celălaltLacrimi şi durere la Măerişte. Fotbalistul Cosmin Ghencean a fost înmormântatÎncă o zi neagră pentru localnicii din Măerişte. Florin Mitraşca a fost condus pe ultimul drum de sute de apropiaţi. GALERIE FOTO

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL