Connect with us

Social

Un poliţist din Jibou a fost trimis în judecată într-un dosar de trafic și consum de droguri

Întrucât a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunea de omisiunea sesizării organelor judiciare, poliţistul a fost pus la dispoziția unității

Deşi era în uniformă, omul legii ar fi închis ochii la mai multe ilegalităţi. Poliţistul din Jibou este acuzat de faptul că nu a sesizat organele judiciare, deşi în cercul fecventat de el se consumau şi vindeau droguri.

Acum, poliţistul şi alte trei persoane vor fi judecate într-un caz în care au fost comise infracţiuni de deținere şi trafic de droguri de risc și de mare risc. Omul în uniformă se află în proces ca inculpat pentru infracțiunea de omisiunea sesizării organelor judiciare.

Dacă ceilalţi trei inculpaţi se află deja în arest, acesta a fost trimis în judecată şi a fost pus la dispoziția unității, conform celor spuse de Maria Cristea – purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

În zilele trecute, poliţistul a fost trimis în judecată, iar vineri – 15 iulie – a fost pusă în mișcare acțiunea penală. Procurorii DIICOT Sălaj au extins cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de omisiunea sesizării organelor judiciare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social