Connect with us

Social

Nu s-au mai stresat să meargă până în pădure. Trei persoane din Jibou au furat lemne din curtea unei societăţi din Someş-Odorhei

La nici trei zile de la infracţiune, unul dintre suspecţi s-a trezit acasă nas în nas cu poliţiştii şi jandarmii. În curtea omului, oamenii legii au descoperit şi ridicat cantinatea de opt metri cubi de material lemnos şi au început cercetările

Pe data de 11 iulie, Poliţia a fost sesizată de un furt din curtea unei societăţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, care are punct de lucru în comuna Someş-Odorhei. Persoane necunoscute ar fi sustras masă lemnoasă dintr-un depozit.

La nici trei zile distanţă, poliţiştii au descoperit suspecţii, este vorba de trei persoane din oraşul Jibou. În cursul zilei de joi, 14 iulie, un tânăr dintre cei trei suspecţi s-a trezit acasă cu poliţia şi jandarmii.

La efectuarea percheziţiei domiciliare din gospodăria persoanei bănuite a fost descoperită şi ridicată cantitatea de opt metri cubi de material lemnos.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, de cel al jandarmilor de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj, precum şi al reprezentanţilor Ocolului Silvic.

Poliţiştii sălăjeni continuă cercetările pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social