Connect with us

FOTBAL

George Zima, antrenor la Jiul Petroşani

Tehnicianul care le-a pregătit pe Sportul Şimleu, respectiv SCM Zalău a început un nou proiect în această vară, la Jiul Petroşani, unde a fost instalat ca şi antrenor principal. George Zima va antrena o echipă cu nume în fotbalul românesc care va activa tot în Liga a III-a

Deşi are doar 32 de ani, George Zima şi-a făcut deja un nume în antrenorat, iar în cv-ul său se regăsesc mai multe echipe de Liga a III-a, chiar şi de Liga a II-a. După ce a pregătit-o pe Energeticianul, tocmai în Liga a II-a, George Zima a activat în fotbalul sălăjean. Mai întâi ca şi antrenor la Sportul Şimleu, după care a trecut în tabăra lui SCM Zalău, echipă pe care a fost foarte aproape să o ducă în Liga a II-a.

George Zima a avut curajul în iarnă să preia o echipă aflată în moarte clinică, pe Luceafărul Oradea, care a activat în Seria a X-a, cu SCM Zalău şi Sportul Şimleu. Din această vară, tehnicianul a început un proiect mult mai abiţios şi a dat curs unei oferte de la Jiul Petroşani, o echipă cu nume din fotbalul românesc, care activează tot în Liga a III-a.

George Zima îşi doreşte la Jiul Petroşani şi un jucător de la SCM Zalău. Este vorba de tânărul portar Leo Mureşan, cel pe care antrenorul l-a debutat în Liga a III-a anul trecut.

“Jiul Petroşani este o nouă provocare pentru mine, un nume care mă obligă la un drum cu mult mai puţine greşeli. Şansa este de partea celor puternici, celor care muncesc cu pasiune şi cred cu tărie că împreuna cu tot ce înseamna Jiul Petroşani mă pot bucura din nou de frumuseţea pura a acestui sport”, ne-a declarat George Zima.

Jiul Petroşani s-a reunit luni sub comanda lui George Zima. În perioada de pregătire, Jiul urmează să susţină şi trei partide amicale cu adversari pe măsură, din Liga a II-a. Este vorba de Poli Timişoara, CSA Steaua şi Progresul Spartac.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL