Connect with us

Social

Un şofer din Zalău, implicat într-un accident rutier cu victimă în comuna Sălăţig. Un bărbat din Creaca a suferit răni

În această după-amiază, pe drumul ce face legătura între municipiul Zalău şi oraşul Cehu Silvaniei a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă

Luni, 11 iulie, undeva după orele 15.00, un tânăr de 35 de ani din municipiul Zalău conducea autoturismul pe Drumul Județean 108 D. Pe raza localităţii Bulgari, maşina a fost implicată într-un eveniment rutier. La o curbă, zălăuanul a pierdut controlul direcției de deplasare, iar maşina marca VW a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul de la marginea drumului.

Localnicii şi şoferii care cunosc zona spun că respectiva curbă este una periculoasă. “Curba asta a făcut multe victime!! Are o înclinație și un unghi greșit și, cine nu știe asta, o pățește!”, spune un martor al evenimentului.

Revenind la accidentul rutier, să spunem că la faţa locului au fost deplasate echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

O persoană a suferit răni. Este vorba de un bărbat din comuna Creaca în vârstă de 45 de ani, care era pasager pe locul din dreapta față.

“În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului de pe locul din dreapta față, un bărbat de 45 de ani, din comuna Creaca. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a menţionat Maria Cristea – purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social