Connect with us

MINIFOTBAL

Autovip Garden, fără victorie la Supercupa României

Vicecampioana Sălajului a încercat să obţină un loc la Campionatul Naţional de Minifotbal prin intermediul Supercupei. 16 echipe se putea califica la turneul final folosind această rută. Din păcate, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, iar echipa din Şimleu Silvaniei a fost urmărită de ghinion la competiţia de la Iaşi şi s-a întors acasă fără victorie

Autovip Garden Şimleu Silvaniei a avut parte de un sezon cu plusuri şi cu minusuri. Pe de-o parte, în Superliga, gruparea şimleuană s-a duelat până în utlimele etape cu Dia Guard, pentru titlul judeţean. Însă, în cele din urmă, Autovip a încheiat pe locul secund. Avea să se  răzbune în faza judeţeană a Cupei României, competiţie în care avea să se impună echipa din Şimleu Silvaniei. 

Însă, faptul că nu a câştigat titlul judeţean i-a afectat şi şansa de a se califica direct la Campionatul Naţional. Astfel, echipa de sub Măgura a încercat să ajungă la turneul final prin Supercupa României, competiţie care s-a desfăşurat săptămâna trecută, la Iaşi.

Nu mai puţin de 40 de echipe s-au duelat pentru cele 16 locuri care duceau la Campionatul Naţional de la Rm. Vâlcea, dar şi pentru trofeul Supercupei României.

Organizatorii au propus mai multe grupe, iar Autovip a fost repartizat în Grupa A, alături de La Bolta Alba Iulia, Pro Fotbal Sibiu, AS Colosseum 2005 Iaşi şi AS Stone Team Bistriţa. Din păcate, pentru acest turneu, Autovip a întâmpinat probleme de lot, iar golgheterul Raul Zmole, alături de fundaşii Cătălin Anghel şi Cristian Ţurcaş au fost marii absenţi ai grupării de sub Măgura.

Chiar şi aşa, şimleuanii sperau că-şi pot îndeplini obiectivul. Însă, începutul nu a fost unul grozav şi în meciul de debut, Autovip a pierdut la limită cu echipa din Iaşi. A urmat un nou eşec la limită cu Stone Bistriţa, meci în care la 2 – 1 pentru bistriţeni, şimleuani au rat o ocazie rarisimă de situaţia 2 contra 1. Nici al treilea joc nu a fost cu noroc pentru Autovip, iar echipa din Şimleu a pierdut, tot la limită, şi cu La Bolta Alba Iulia şi a pierdut orice şansă de a trece de faza grupelor.

În ultimul joc, Autovip a terminat la egalitate, scor 0 – 0 cu ACS Pro Fotbal. Supercupa României a fost câştigat de Boromir, după o dispută cu HNH Klausenburg.

Însă, în urma acestor rezulate, judeţul Sălaj va rămâne cu o singură participantă la Campionatul Naţional de la Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Dia Guard Cipricom, campioana Sălajului. Turneul final este programat în perioada 15 – 17 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL