Connect with us

HANDBAL

Viorica Ţăgean, încântată de transferul la HC Zalău. “Tadici mă poate face să joc la nivelul meu cel mai ridicat”

Portăriţa vine sub Meseş de la Universitatea Cluj, unde a jucat nu mai puţin de 12 ani, dintre care 11 în Liga Naţională. Viorica Ţăgean va avea ocazia să joace din nou în prima ligă şi spune că unul dintre motivele pentru care a ales să vină  la Zalău este antrenorul, care a mai dorit-o şi în alţi ani

HC Zalău şi-a întărit postul de portar prin aducerea unei jucătoare cu experienţă în Liga Naţională. Este vorba de “portăriţa” Viorica Ţăgean, care timp de 12 ani a jucat pentru Universitatea Cluj. Un sezon a evoluat şi în liga secundă, însă Viorica Ţăgean are multe realizări în tricoul Universităţii, cu care a fost de trei ori vicecampioană a României.

Tot cu “U” Cluj, Viorica Ţăgean a mai obţinut o medalie de bronz, a jucat în Cupa Cupelor, dar şi în Liga Campionilor. După ce a semnat cu HC Zalău, Viorica Ţăgean a ieşit public şi a postat un mesaj în care a spus care sunt motivele pentru care a venit sub Meseş.

“Am ales să îmi continui cariera la HC Zalău din mai multe motive: Zalăul este aproape de casă, de familie. Este o echipă serioasă şi profesionistă cu jucătoare tinere şi în proporţie de 95% românce. Domnul Tadici este un antrenor foarte bun cu multă experienţă în handbal care an de an cu echipă tânără are rezultate foarte bune. Pe această cale ţin să îi mulţumesc că de foarte mulţi ani mă doreşte la echipă, pentru încrederea acordată şi cred că dânsul mă poate face să joc la nivelul meu cel mai ridicat. Cred că vom avea o colaborare foarte bună. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să ajut cât mai mult echipa pentru atingerea obiectivelor”, a spus Viorica Ţăgean, care nu i-a uitat nici pe suporterii Zalăului.

Mulţumesc publicului din Zalău care de fiecare dată când am venit ca adversar m-a primit foarte bine, iar acum îmi doresc ca prin joc şi alături de colegele mele sa îi facem cât mai fericiţi”, a mai precizat “portăriţa”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL