Connect with us

ARTE MARTIALE

ULTIMA ORĂ. Claudiu Bujor, noul director de la SCM Zalău

Candidatul a trecut cu brio peste toate probele concursului şi va fi noul director al Sport Club Municipal Zalău. Bujor va prelua postul lăsat vacant de Doru Ţîrle


Funcţia de director al SCM Zalău a fost o adevărată telenovelă în această vară. Mai întâi, directorul în funcţie, Doru Marcel Ţîrle s-a văzut nevoie să participe la un concurs pentru a-şi păstra funcţia. Nimic ieşit din comun. Însă, în momentul în care şi-a depus dosarul, fiind singurul care a făcut acest lucru, dosarul i-a fost respins pe motiv că nu are experienţa cerută.

Astfel, concursul s-a amânat şi a doua oară s-au înscris doi candidaţi, dar până la urmă doar un dosar a fost acceptat, cel al lui Claudiu Bujor, fost director tehnic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj. Bujor este şi delegatul echipei Salvarea Zalău, ce evoluează în Liga a II-a din Campionatul Judeţean de Minifotbal Onix Sălaj. Totodată, Bujor este şi consilier municipal din partea PSD.

După ce a trecut cu brio de primele probe, luni, 4 iulie, Claudiu Bujor a susţinut şi ultima probă, cea a interviului. A obţinut 88 de puncte, promovând concursul cu o medie finală de 86 de puncte, astfel că va deveni noul director al SCM Zalău.

Noul director va avea atribuţii de management pentru toate secţiile din cadrul clubului şi urmează să-şi preia atribuţiile funcţiei odată cu rezolvarea situaţiei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj, unde este angajat în prezent.

Odată cu această nouă funcţie pe care o va ocupa, Claudiu Bujor nu-şi va putea păstra locul de consilier în Consiliul Local Zalău, acolo unde a fost ales la alegerile locale din 2020, din partea PSD.

Următoarea pe lista Partidului Social Democrat este Anda Ciobanu, fost consilier local şi în mandatul 2016 – 2020, urmată de Vasile Gorgan.

Din câte se pare, Anda ar fi confirmat acceptarea de a prelua mandatul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE