Connect with us

TENIS

Mara Viman şi Camelia Chira, echipa de aur de la Dumbrăviţa Championships Trophy

Cele două tenismene de la CSM Zalău au avut o comportare deosebită la competiţia desfăşurată în localitatea de lângă Timişoara, reuşind să urce de mai multe ori pe podium. Împreună au obţinut locul 1 la U 15 pe echipe, Chira reuşind să obţină medalia de AUR şi la simplu, acolo unde Viman s-a clasat pe locul 3


La finele săptămânii trecute, peste 140 de sportivi s-au aflat la startul Dumbrăviţa Championships Trophy, un turneu internaţional la tenis de masă. Au fost prezenţi sportivi din ţări precum România, Italia, Finlanda, Republica Moldova, Ungaria şi Serbia. 

Printre participanţi am regăsit şi două sportive de la CSM Zalău. Este vorba despre Mara Viman şi Camelia Chira, ambele pregătite de antrenorul Victor Puie. Cele două au făcut echipă şi au reuşit să obţină locul 1 la categoria de vârstă U 15. Tot la această categorie de vârstă, Camelia Chira a obţinut medalia de AUR la simplu, în timp ce Mara Viman s-a clasat pe locul 3.

Organizatorii au făcut în aşa fel încât fiecare sportiv să poată participa la două categorii de vârstă, astfel că în total s-au disputat peste 800 de meciuri.

Cele două sportive de la CSM Zalău au concurat şi la U 17, acolo unde au obţinut locul 2 la echipe, iar Camelia Chira s-a clasat pe locul 3 în întrecerea de simplu.

“A fost cea de-a doua ediţie. Sunt mulţumit  pentru că sunt rezultate bune. Mai avem de lucrat la joc, dar şitu ce avem de făcut. Am rămas impresionat de organizare şi de modul în care se implică cei de acolo. A fost o acţiune reuşită pentru ceea ce ne-am propus noi în această perioadă”, ne-a spus Victor Puie.

Pentru eforturile depuse, sportivii de pe podium au fost răsplătiţi cu trofee, diplome şi medalii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in TENIS